Personlige julekuler

altblirbrarød.jpg
  • Facebook
  • Instagram
Nedenfor teksten kan du se og kjøpe produktene :)
Vi lager julekuler med navn og/eller årstall. Vi tilbyr også å feste en logo på kulen.

Vi har julekuler i farget glass og plast. Rød, gull og sølv har vi i både plat to glass, i matt og blank finish. I tilleg har vi også grønne og svarte kuler i glass. Gjennomsiktige kuler med hvit fjær inni tilbyr vi også (plast eller glass) i flere str. 


Glasskulene har en ekstra flott finish, men de er knuselige. Plastkulene har en fin glans, men ikke så fin finish som glasskulene. Plastkulene har også en "sveisesøm" rundt og en enklere/skjørere opphengstupp. Plastkulene er robuste og KAN falle i bakken uten å ødelegges.

Teksten/logoen kopieres/redigeres på PC, deretter sendes motivet/teksten til en vinylkutter som skjærer det vi har laget, i vinyl. Motivet/ teksten renses så for all overskuddvinyl, og limes deretter på kulene via ett spesielt overføringsark med lim.
Scroll nedover for å se de ulike kulene vi har
Jeg har også noen få glasskuler på 7 cm i fargene lys rosa blank/matt, lys blå blank/matt og perlemorshvit og babyrosa og gråblå plastkuler, perlemor/hvite plastkuler og fargerike plastkuler i blått, orange, cherise og grønnt (kun blank finish). 

Ønsker du svart eller rød skrift (eventuelt andre farger), kan det ordnes mot ett tillegg på kr 25 pr bestilling eller etter avtale.


Rabatt: Ved kjøp av flere enn 8 kuler, kan du få skrift på side to (1-3 ord, f.eks "julen 2021" gratis på alle kullene. Dette er ikke lagt inn i nettbutikkprogrammet, ønsker du å benytte deg av dette tilbudet må du bestille som vanlig, men IKKE velge at du skal ha skrift på andre siden. Skriv i steden i kommentarfelt, eller til meg i messenger, at du har bestilt mere enn 8 kuler, og hva det skal stå på side 2 :)

Frakt: vi bruker helst "helt hjem", en forsikret sending som koster kr 80 , uansett størrelsen på bestillingen (førjulstilbud). De leverer relativt raskt nå i førjulstiden
Kjæledyrkuler:
Julekuler for kjæledyr med poteihjertelogo (eller annen "dyrefot" logo) og navn, fås i fargede glasskuler (rød, grønn, svart, gull og sølv-matt eller blank, og rød, gull og sølv, matt eller blanke i plastkuler, og gjennomsiktig plastkule m/englefjær.
                 
Minnekuler for kjæledyr lager vi med klare plastkuler m/englefjær inni, eller svart glasskule.                            Dyrets navn og poteihjertelogo på en side og poteihjertelogo med årstall (f/d) på den andre siden. 
Scroll nedover og trykk "last inn mer" for å se flere alternativer/typer  av julekuler:)
Du velger hvilket navn / tekst eller logo som du ønsker vi skal dekorere kulen med. Teksten blir skåret ut i hvit vinyl og limt på kulene. Vi tilbyr følgende kuler:

Glasskuler (farget, klare/gjennomsiktig m/fjær se lenger ned på siden): Glasskulene er ca 7 cm. Du kan velge mellom klar/gjennomsiktig med fjær inni, grønn blank, grønn matt, svart blank, svart matt, gull blank, gull matt, sølv blank eller sølv matt og rød matt rød blank. De fargede kulene koster kr 100 inkludert navn/ tekst i hvit skrift, på en side, med 1-3 ord. Vil du ha tekst bak på kulen, koster det + kr 10 ekstra  Ønsker du logo, koster det 50 kr ekstra. Glasskulene har en bedre finish og er blankere enn plastkulene, de har heller ikke "sveisesøm". De er knuselige og tåler ikke fall.
 
Plastkuler: Plastkulene er ca 6 cm. Du kan velge mellom Rød blank, rød matt, gull blank, gull matt, sølv blank eller sølv matt. Kulene koster kr 75 inkludert navn/ tekst i hvit skrift, på en side, med 1-3 ord. Vil du ha tekst bak på kulen, koster det + kr 10 ekstra  Ønsker du logo, koster det 50 kr ekstra. Plastkulene har "sveisesøm" og er ikke så blanke/strøkne som glasskulene! Plastkulene er relativt hardføre. De tåler ofest å dette i bakken, men er ikke fullstendig uknuselige.
 
Gjennomsiktig plastkule med fjær/(evnt. lite bilde  eller hår/pels inni, som må legges i av kunden selv).  Disse kan altså åpnes på midten slik at man kan legge inn f.eks. en hvit "englefjær" (har også blå og røde fjær), . De kulene er også ca 6 cm, og koster kr 100 inkludert navn/ tekst i gullskrift på en side, med 1-3 ord. Vil du ha tekst bak på kulen, koster det + kr 10 ekstra i tillegg til julekulen).

 Vi har nå også  fått tak i gjennomsiktige kuler i GLASS. 
6 cm klare glasskuler med fjær og bånd koster 130 kr med skrift på en siden.

8 cm klar glasskule m/fjær og bånd koster 150 kr med skrift (i gull) på en side


Skrift/2-3 ord på andre siden = pluss kr 10


Ekstra stor pyntekule med LED-lys og "fjernkontroll". Kula er ca 13 cm. Den har en 130 Cm lang ledning som ender i en kontroller m/bryter og 2 stk AAA batterier (medfølger ikke). Kulene kan henges i vinduet, stå på en hylle/bord e.l. De, koster 250 kr pr stk inkludert valgfri skrift/navn på den ene siden (Max 5-6 ord). Ønskes skrift på den andre siden også, f.eks (Min første jul eller julen 2021), koster 25 kr ekstra.
 
De store kulene med led-lys har vi begrenset antall igjen av.

Kjøper betaler frakt. Frakt inkl. forsikring med helt hjem" koster kr 80 uavhengig av str. på bestillingen (førjulstilbud 2021). Det koster  kr 90 med forsikret frakt via Posten, for større bestillinger koster det 149kr.