Personlige julekuler

altblirbrarød.jpg
  • Facebook
  • Instagram
Nedenfor teksten kan du se og kjøpe produktene :)
Vi lager julekuler med navn og/eller årstall. Vi tilbyr også å feste en logo på kulen.

Vi har julekuler i farget glass og plast. Rød, gull og sølv har vi i både plat to glass, i matt og blank finish. I tilleg har vi også grønne og svarte kuler i glass. Gjennomsiktige kuler med hvit fjær inni tilbyr vi også (plast eller glass) i flere str. 


Glasskulene har en ekstra flott finish, men de er knuselige. Plastkulene har en fin glans, men ikke så fin finish som glasskulene. Plastkulene har også en "sveisesøm" rundt og en enklere/skjørere opphengstupp. Plastkulene er robuste og KAN falle i bakken uten å ødelegges.

Teksten/logoen kopieres/redigeres på PC, deretter sendes motivet/teksten til en vinylkutter som skjærer det vi har laget, i vinyl. Motivet/ teksten renses så for all overskuddvinyl, og limes deretter på kulene via ett spesielt overføringsark med lim.
Scroll nedover for å se de ulike kulene vi har
Jeg har også noen få glasskuler på 7 cm i fargene lys rosa blank/matt, lys blå blank/matt og perlemorshvit og babyrosa og gråblå plastkuler, perlemor/hvite plastkuler og fargerike plastkuler i blått, orange, cherise og grønnt (kun blank finish). 

Ønsker du svart eller rød skrift (eventuelt andre farger), kan det ordnes mot ett tillegg på kr 25 pr bestilling eller etter avtale.


Rabatt: Ved kjøp av flere enn 8 kuler, kan du få skrift på side to (1-3 ord, f.eks "julen 2021" gratis på alle kullene. Dette er ikke lagt inn i nettbutikkprogrammet, ønsker du å benytte deg av dette tilbudet må du bestille som vanlig, men IKKE velge at du skal ha skrift på andre siden. Skriv i steden i kommentarfelt, eller til meg i messenger, at du har bestilt mere enn 8 kuler, og hva det skal stå på side 2 :)

Frakt: vi bruker helst "helt hjem", en forsikret sending som koster kr 80 , uansett størrelsen på bestillingen (førjulstilbud). De leverer relativt raskt nå i førjulstiden
Kjæledyrkuler:
Julekuler for kjæledyr med poteihjertelogo (eller annen "dyrefot" logo) og navn, fås i fargede glasskuler (rød, grønn, svart, gull og sølv-matt eller blank, og rød, gull og sølv, matt eller blanke i plastkuler, og gjennomsiktig plastkule m/englefjær.
                 
Minnekuler for kjæledyr lager vi med klare plastkuler m/englefjær inni, eller svart glasskule.                            Dyrets navn og poteihjertelogo på en side og poteihjertelogo med årstall (f/d) på den andre siden. 
Scroll nedover og trykk "last inn mer" for å se flere alternativer/typer  av julekuler:)